CONNECT GEZINSHUIS

een thuis om te groeien

GEZIN

Samen met onze vier kinderen staan ons huis en hart open voor jongeren die, om wat voor reden dan ook, op dit moment niet thuis kunnen wonen. Humor, gezelligheid en oog voor elkaar zijn kenmerken die je in ons gezin terug vindt.ESTHER VONK

What you see is what you get. Altijd in voor een goed gesprek en een bakkie thee. Esther is na haar verpleegkundige opleiding en een aantal jaren werken in het ziekenhuis, een tijd lang full-time moeder geweest. Toen onze kinderen groter werden, kwam er ruimte om haar oude vak weer op te pakken. Na een aantal jaar werken in de jeugdpsychiatrie heeft ze een periode in de verslavingszorg gewerkt. Jongeren hebben haar passie. Het meelopen in de groei naar volwassenheid en het begeleiden naar zelfstandigheid zijn dingen waar ze energie van krijgt.  

 BERT VONK

Techniek, creativiteit en een gezonde dosis humor zijn kenmerken van Bert. Na het afronden van de opleiding 'MTS-Electrotechniek', heeft hij, na een enkele jaren in de bouw en industrie te hebben gewerkt, van leidinggeven zijn beroep gemaakt. Leiderschap met een persoonlijke aanpak is zijn stijl. Jongeren hebben vanaf zijn eigen tienerjaren een plek in zijn hart. Hij ziet het belang van duidelijke grenzen in en wil altijd de deur openhouden voor een tweede kans. Dit maakt dat jij je bij hem snel op je gemak zult voelen en dat je weet waar je aan toe bent.

E-mailen
Map
LinkedIn